Hver anden onsdag fra parkeringpladsen ved LP Meny kl. 14:00.

Husk kaffen og vand til turen.


Så er vi endelig klar til at starte vores cykelture.


Første gang i år bliver onsdag den 3. juni kl. 14,00 - vi glæder os til at se jer. - Vi håber, at I vil fortælle vidt og bredt om vores gode ture.


Kontaktperson: Jørgen Demant, tlf.64812269

Den 3. juni 2020:


Så oprandt endelig den længe ventede dag, hvor vi kunne starte vore cykelture.


Det var dejlig varmt vejr med enkelte skyer og en lidt brise. Der mødte 18, så vi måtte deles op i 2 hold, da Corona restriktionerne med højst 10 personer i en gruppe stadig gælder. 


Vi kørte i 2 grupper med 2-300 meters afstand over Almindevej, Huggetvej, Tornhøj til Skåstrup, hvor vi kørte af Stenbæksvej til Strandløkken , hvor vi fik eftermiddagskaffen - stadig opdelt i 2 hold - på Larsens Plads.


Den rumlede i det fjerne og der trak mørke skyer op og det begyndte da også at regne, men det blev ikke til noget. Vi kørte tilbage til Skåstrup og tilbage ad den direkte vej . Vel hjemme havde vi tilbagelagt 22 km. - Fin sæsonstart. 

DSC_0864
DSC_0866
DSC_0865
DSC_0867

Den 17. juni 2020:


Der mødte denne gang 16, der fik en fin cykeltur i dejligt vejr. Turen gik gennem Tofte til Kærby, Kassemose, Skovby,Lundsgårdsvej til Reveldrup og videre til Guldbjerg Kirke, hvor der blev holdt kaffepause, inden turen fortsatte til Smidstrup og videre ad Burskovvej til Gyldensteen, ad cykelstien til Hornskovvej og over Golfbanen hjem. I alt en tur på 20 km.


Den 1. juli 2020:


12 mødte frem til dagens cykeltur trods blæst og udsigt til regnbyger. Turen gik gennem Harritsslev og Hestehaveskoven til Guldbjerg, Kile og Sandager Kirke, hvor kaffen blev indtaget, inden turen gik gennem skoven til Gyldensteen og videre ad cykelstien til Hornskovvej og omkring Stegø tilbage tl udgangspunktet, alt 20 km.