Hver anden onsdag fra parkeringpladsen ved LP Meny kl. 14:00.

Husk kaffen og vand til turen.


Så er vi endelig klar til at starte vores cykelture.


Første gang i år bliver onsdag den 3. juni kl. 14,00 - vi glæder os til at se jer. - Vi håber, at I vil fortælle vidt og bredt om vores gode ture.


Kontaktperson: Jørgen Demant, tlf.64812269

Den 3. juni 2020:


Så oprandt endelig den længe ventede dag, hvor vi kunne starte vore cykelture.


Det var dejlig varmt vejr med enkelte skyer og en lidt brise. Der mødte 18, så vi måtte deles op i 2 hold, da Corona restriktionerne med højst 10 personer i en gruppe stadig gælder. 


Vi kørte i 2 grupper med 2-300 meters afstand over Almindevej, Huggetvej, Tornhøj til Skåstrup, hvor vi kørte af Stenbæksvej til Strandløkken , hvor vi fik eftermiddagskaffen - stadig opdelt i 2 hold - på Larsens Plads.


Den rumlede i det fjerne og der trak mørke skyer op og det begyndte da også at regne, men det blev ikke til noget. Vi kørte tilbage til Skåstrup og tilbage ad den direkte vej . Vel hjemme havde vi tilbagelagt 22 km. - Fin sæsonstart. 

DSC_0864
DSC_0866
DSC_0865
DSC_0867

Den 17. juni 2020:

Der mødte denne gang 16, der fik en fin cykeltur i dejligt vejr. Turen gik gennem Tofte til Kærby, Kassemose, Skovby,Lundsgårdsvej til Reveldrup og videre til Guldbjerg Kirke, hvor der blev holdt kaffepause, inden turen fortsatte til Smidstrup og videre ad Burskovvej til Gyldensteen, ad cykelstien til Hornskovvej og over Golfbanen hjem. I alt en tur på 20 km.


Den 1. juli 2020:

12 mødte frem til dagens cykeltur trods blæst og udsigt til regnbyger. Turen gik gennem Harritsslev og Hestehaveskoven til Guldbjerg, Kile og Sandager Kirke, hvor kaffen blev indtaget, inden turen gik gennem skoven til Gyldensteen og videre ad cykelstien til Hornskovvej og omkring Stegø tilbage tl udgangspunktet, alt 20 km.


Den 15. juli 2020:

Vi var 16 personer i dag og cyklede 22 km.

Kørte ad Norgesvej til Huggetvej. Kørte gennem Brandholt skoven til Eskildstrup og Skovby Sand. Kørte til Ejlskov og Hårslev sportsplads, hvor vi drak kaffe. Var heldige at vi sad i tørvejr, da der kom en kraftig byge.

Da vi skulle videre var det tørvejr. Kørte over Hjortebjerg og en lille vej forbi Bodils barndomshjem Nyhøj 10 til landevejen Stavelsager og til Skovby kirke til cykelstien videre til Tofte og videre ind ad Odensevej.


Den 29. juli 2020:

Trods vindstyrke 10-11 mødte 14 for at tage kampen op med vejrguderne.

Jørgen havde planlagt en tur på ca. 17-18 km med modvind på udturen og medvind på hjemturen. Turen gik over Storkenhøjvej gennem reservatetet og videre ad Donnervej, Huggetvej til Skåstrup Frihed, hvor der var dejligt læ i skoven, så nu var det værste overstået. Efter kaffepausen ved skovsøen gik turen videre gennem skoven tilbage til Huggetvej, som vi fulgte tilbage til Bogense.


Den 12. aug. 2020:

I forrygende varmt vejr og frisk vind startede 14 til dagens tur på 22 km.

Turen gik ad Huggetvej, Skåstrupvej, Toftekærsvej, Mejlskovvej, Oregårdsvej, Orelundvej til Slettemose Skov, hvor vi nød eftermiddagskaffen i grøftekanten.

Turen fortsatte derefter ad Slettemose, Savværksvej tilbage til Skåstrup og hjem ad Huggetvej. - En dejlig tur i det gode vejr.


Den 26. aug. 2020 med fællesspisning. Trods elendigt vejr mødte 13 - heraf 9 med cykler til dagens tur til Gyldensteen Strand med madpakken godt pakken ind, så den kunne modstå regnen. Efter lidt rådslagning var der stemning for at gennemføre turen, så "de seje"  tog turen over Harridslev, Idyllendal (godt pløret) til Smidstrup, hvor den planlagte tur dog blev omlagt - på grund af stradbasserne over Idyllendal - ad Burskovvej til Gyldensteen og ad cykelstien videre til Naturrummet ved Gyndelsteens Strand, hvor madpakken blev nydt sammen med lidt godt til ganen, efterfulgt af kaffe og Bodils hjemmebag, inden Jørgen fik overrakt 3 flasker vin fra klubben som tak for, at han har overtaget ansvaret for turenes planlægning og gennemførelse.


Hjemturen foregik ad nærmeste vej i noget mindre regn end udturen. Samlet længde ca. 20 km.


DSC_0870
DSC_0871
DSC_0872
DSC_0873
DSC_0874
DSC_0875
DSC_0876
DSC_0877
DSC_0878
DSC_0879
DSC_0880
DSC_0881

Den 9. sept. 2020:

Trods kraftige regnbyger og blæst mødte 8 til dagens cykeltur.


Turen gik over Tofte til Skovby og videre ad Asssensvej, Fjederløkken, Guldbjerg, Ejlby til Sandager Kirke, hvor vi holdt pause til eftermiddagskaffen. 


Da vi skulle til at køre videre klarede det op og solen tittede frem. Det holdt tørt resten af vejen hjem. Turen gik gennem Alléen til Gyldelsteen og videre ad cykelstien til golfbanen. Turen sluttede ved Bogense Hallerne.

tilbagelagt ialt 19 km.


Den 23. sept. 2020:

16 mødte op til dagens tur i flot solskin, men blæsende vejr.


Turen gik gennem Fredskoven og Hornskovvej til Gyldensteen, hvorfra vi fulgte Gyldensteensvej til Egense og videre mod Jersore til P-pladsen ved Lindø, hvor vi nød den smukke udsigt over vandet mens vi nød kaffen.


Tilbageturen gik samme vej som udturen bortset fra at vi kørte over Nr. Esterbølle og Alléen til Gyldensteen.

Vi sluttede ved Bogense Hallerne efter 26 km.


Vi er blevet enige om at fortsætte turene hver onsdag (bortset fra uge 42) resten af okt. md. hvis interessen er der og vejret tillader det. Næste tur er derfor allerede den 30. sept.